Dilabel sebagai bankrap atau muflis ibarat hukuman berat kepada status kewangan kita. Bila seseorang itu diisytihar muflis atau bankrap, semua transaksi akaun akan dibekukan. Bayangkan, duit langsung tak boleh bawa keluar dari akaun. Macam mana dengan urusan jual beli seharian?

Menakutkan bukan?

Seandainya terjadi sesuatu yang seperti ini, kita kehilangan akses terhadap kekayaan kita. Apabila bergelar bankrap atau muflis kita hanya akan berharap kepada emas simpanan di tangan.

Walaupun kewangan semakin pulih, selagi belum diisytihar bebas dari muflis, selagi itulah individu tidak boleh memiliki sebarang aset yang tersenarai dalam sistem kewangan malah dianggap tidak layak memiliki pembiayaan bank.

Pilihan seandainya individu bergelar bankrap atau muflis? Pemilikan emas. Emas menjadi pilihan golongan bankrap dan muflis supaya mereka boleh kekal menyimpan sedikit bekalan kegunaan harian.

Emas merupakan satu-satunya alat kewangan yang tiada dalam sistem kewangan. Emas tidak memerlukan geran pemilikan atau surat pengesahan. Sesiapa pun boleh miliki emas walau apa sekalipun status mereka.

Hari ini dah mudah… Boleh daftarkan akaun emas GAP dan menabung secara berdikit. Nanti, keluarkan emas, simpan di tangan. Tak ada sesiapa pun yang tahu.

Jom mulakan simpanan emas kita hari ini.

Jika anda berminat untuk mendapat bimbingan percuma dan menjadi penyimpan emas yang berilmu, sila hubungi saya di www.wasap.my/60183912322/NakSimpanEmas

Jom! Sertai keluarga besar G100 Network!
#PublicGold
#PGG100Network
www.wasap.my/60183912322/NakSimpanEmas

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *