Bukan Emas Yang Menjadikan Kita Kaya

Pesanan Robert T. Kiyosaki’ bukan emas yang menjadikan kita kaya, tetapi yang membuatkan kita kaya ialah ILMU emas itu sendiri. Dalam apa jua cabang pelaburan sekali pun, paling penting ialah ilmu. Jika kita hanya mengharapkan nasib, itu bukanlah cabang pelaburan sebenar tetapi perjudian.

Mulakan belian pertama dengan bajet yang kecil. Dapatkan pengalaman pertama membeli emas dan dapatkan feel memiliki emas sendiri. Jangan fikir buat untung lagi. Untung akan datang kemudian apabila sudah ada ilmu dan pengalaman.

Sentiasa ikuti perkembangan emas, pada zaman online ilmu lebih mudah dicari. Boleh juga melayari blog www.mohdzulkifli.com untuk ilmu dan terkini tentang emas. Kalau berminat mengikuti perkembangan pasaran emas dunia, boleh membaca berita berita terkini tentang emas di www.kitco.com atau website World Gold Council (WGC) di www.gold.org. Informasi di laman web tersebut sangat penting bagi sesiapa yang berada di posisi gold investor.

Hadiri seminar tentang ilmu emas supaya kita dapat berguru dan dibimbing tentang simpanan emas. Dalam rangkaian saya iaitu G100 Network, kami menyediakan berpuluh-puluh sessi latihan dan bimbingan ilmu setiap bulan.

Dapatkan rujukan tambahan melalui pembacaan buku penulisan tentang emas kerana setiap penulis mempunyai pengalaman dan perspektif yang berbeza tentang emas. Anda boleh juga follow Mike Maloney untuk mendapatkan ilmu emas dari masa ke semasa.

Jika saranan diatas dilaksanakan dengan baik, saya percaya anda akan dapat manfaatkan maksimum daripada simpanan dan pelaburan emas. Emas ini akan memberi impak positif terhadap kewangan kita asalkan kita berilmu. Insya’allah…
Malas nak pening-pening? Jom! Sertai team saya.

Jika anda berminat untuk mendapat bimbingan percuma dan menjadi penyimpan emas yang berilmu sila hubungi saya di www.wasap.my/60183912322/NakSimpanEmas

Jom! Sertai keluarga besar G100 Network!
#PublicGold
#PGG100Network
www.wasap.my/60183912322/NakSimpanEmas

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *