Tahukah anda? Secara amnya, simpan emas tak ada dividen. Ini fakta ye… Keuntungan penyimpan emas adalah apabila harga emas meningkat dalam jangka masa panjang, sifatnya yang kalis inflasi dan keunikannya yang menjadikan penyimpan semakin berdisiplin dalam tabungan.

Jika berjumpa dengan sesiapa yang menjanjikan bulan bintang bahawa emas menjadikan kita mendapat pulangan mingguan, bulanan atau tahunan, sila lari jauh-jauh. Awas! Mereka itu mungkin scammer emas yang sedang menghidu kekayaan anda.

Matematik emas mudah sahaja. Simpan emas, dapat emas. Walaupun simpan emas takde dividen, tetapi nilai emas sentiasa naik di dalam jangka masa panjang. Bila kita tengok sejarah harga emas pada tahun-tahun sebelum ini, harga emas sentiasa berubah atau volatile dalam jangka masa pendek, tapi dalam jangka masa panjang, harganya memang terbukti akan naik! Confirm!

Cuma ya la… Kita tak mampu nak menabung emas banyak-banyak sekaligus kan? Maka… Kita boleh menabung sikit-sikit sehingga banyak di akaun emas GAP.

Jika anda berminat untuk mendapat bimbingan percuma dan menjadi penyimpan emas yang berilmu sila hubungi saya di www.wasap.my/60183912322/NakSimpanEmas

Jom! Sertai keluarga besar G100 Network!
#PublicGold
#PGG100Network
www.wasap.my/60183912322/NakSimpanEmas

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *