Jana Pendapatan Pasif Menjadi Dealer Public Gold

Gaji asyik tak cukup ja? Cukup-cukup makan ja? Tengah bulan asyik nak korek tabungan?

Jangan risau sebenarnya Public Gold menawarkan dealership tanpa modal kepada sesiapa yang berminat menjana pendapatan pasif sehingga RM5,000 sebulan. Dengan menjadi dealer Public Gold bukan hanya dapat membantu memberi manfaat kepada masyarakat malah dapat meningkatkan pendapatan melalui insentif yang diberikan oleh Public Gold sebanyak :

• 1.0% Normal Dealer
• 1.5% Priority Dealer

Ambil peluang menjadi dealer untuk menambah pendapatan pasif anda selain anda berpeluang belajar ilmu emas yang unlimited untuk disumbangkan kepada masyarakat.

Anda boleh mengambil peluang untuk menjadi dealer Public Gold melalui kaedah :

1. Promosi Bulanan

Public Gold selalu mengadakan promosi menjadi dealer. Boleh semak pengumuman promosi terkini di website Public Gold, atau di FB Public Gold International Bhd.

2. Promosi Ketika Seminar

Public Gold mengadakan lebih 100 seminar setiap bulan secara PERCUMA samada seminar Asas Pelaburan Emas atau Business Opportunity Preview (BOP). Selalunya, Public Gold mengadakan promosi khas sempena seminar untuk menjadi dealer dengan pembelian yang lebih rendah daripada biasa.

Jika anda berminat untuk mendapat bimbingan percuma dan menjadi penyimpan emas yang berilmu, sila hubungi saya di www.wasap.my/60183912322/NakSimpanEmas

Jom! Sertai keluarga besar G100 Network!
#PublicGold
#PGG100Network
www.wasap.my/60183912322/NakSimpanEmas

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *